Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Benefiční koncert Nenechme to plavat!

Bc. Fulková Andrea

  • 19. 08. 2010 13:42

Sdílet článek

Kampaň na pomoc při obnově domovů obyvatel obce Chotyně a města Hrádku na Nisou v podhradí Grabštejna po ničivé povodni. Již mnoho let pořádá kulturní agentura Štěk a občanské sdružení DIVOZEMÍ řadu kulturních akcí na hradě Grabštejně. Malebný hrad na severu Čech nad obcí Chotyně a městem Hrádek nad Nisou se stal centrem nezávislého umění v našem regionu. Již od počátku jsme se setkali se vstřícností a nejen finanční pomocí jak od Chotyně, tak i od vzdálenějšího Hrádku. Po záplavách, které na začátku srpna zachvátily severočeský region, vzešel nápad vytvořit benefiční kampaň a uspořádat netradiční koncert na propagaci podpory obnovy obce Chotyně a města Hrádku nad Nisou, které nás léta podporovaly v organizování kulturních akcí na hradě Grabštejně, a nyní nastal čas jim tuto službu vrátit.

Hudebníci vystoupí na pojízdném vozíku, který bude opatřen informacemi o projektu. Tento pohyblivý benefiční koncert se uskuteční v Praze, kde se o povodních lidé dozvídají pouze z médií a kde chceme návštěvníkům akce touto cestou zprostředkovat možnost aktivně se zapojit do pomoci konkrétnímu povodní postiženému místu.

V průběhu koncertu je plánován prodej benefičních samolepek a tiskovin s grafikou kampaně. Prodej těchto materiálů pak bude dále pokračovat ve vybraných obchodech v Liberci i Praze.

Pomoc při získávání finančních prostředků nám přislíbila nadace EURONISA s programem „POZVEDNĚTE SLABÉ“.

NENECHME TO PLAVAT!

Pátek 20. 8. od 15.00
Na nábřeží u lodi Tajemství bratří Formanů
Praha 2, Výtoň

Během odpoledne vystoupí řada umělců bez nároku na honorář, aby podpořili benefiční kampaň.
účast přislíbili tito umělci:

LOUTKY BEZ HRANIC, BARREL BATTERY, GOBLIN, THE SEBUČEDOS, IGNITUS, DŽEZVICA, DENEB

Vstup je volný.

Zdroj: www.nenechmetoplavat.cz

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky