Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Benefiční koncert Noc s hvězdami se 4. srpna koná ve prospěch hradu Houska

Mgr. Langer Jiří

  • 24. 07. 2012 14:21
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Již 14. ročník benefičního koncertu „Noc s hvězdami“ na hradě Houska 2012 se uskuteční 4. srpna 2012 pod záštitou statutární náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerové (SOS) a radního pro ekonomiku Zdeňka Bursy (ČSSD). Letos se bude konat v duchu česko-slovenském a  tak se zde vystřídají jak hvězdy českého, tak slovenského pop – rockového nebe.

Českou republiku budou letos zastupovat PETRA JANŮ, MONIKA ABSOLONOVÁ, MARTIN FRANCE, DAVID DEYL, MARTIN CHODÚR, MILOŠ NOVOTNÝ, JAREK ŠIMEK, ZUZANA NOVÁ, MARTA VANČOVÁ,  CHICHI TORNÁDO NEBO DAVID ŠÍR A MIROSLAV REIL.

Ze Slovenské republiky k nám letos přijedou představit své pěvecké umění SISA SKLOVSKA, JANA KOCIÁNOVÁ, PETER CMORIK, MARTIN HARICH, pop-operní pěvecké trio LA GIOIA nebo THOMAS PUSKAILER.

Na koncertu kapel od 21 hod.  se představí kapely Kroky Michala Davida, Elán revival, Angels a The Travelers.

Moderují Slávek Boura a Markéta Mayerová, koncert kapel pak provází Vlasta Vébr.

„Pro návštěvníky je i letos připraveno překvapení v podobě jednoho z umělců, kterého odtajníme samozřejmě až přímo na Housce,“ uvedl pořadatel akce Martin France s tím, že se koná i   odpolední minikoncert na 1. nádvoří, kde přibližně v 16.30 hodin vystoupí cimbálová muzika, která navodí česko-slovenskou atmosféru jako taková malá ochutnávka před hlavním koncertem. Diváky budou vítat hostesky v krojích chlebem, solí a slivovicí.

Výtěžek bude jako každý rok poukázán na obnovu a rekonstrukci hradu Houska.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky