Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Benefiční ples hejtmana opět podpoří dobrou věc    

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 30. 01. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Již tento pátek 2. února 2018 se od 20:00 hodin v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev v Liberci uskuteční 13. ročník benefičního plesu hejtmana Libereckého kraje. Část finančních prostředků z prodeje vstupenek a všechny peněžní dary od partnerů plesu budou věnovány třem organizacím, které pomáhají lidem v jejich nelehkých životních situacích.

Centrum Amélie Liberec, Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a Nadační fond Ozvěna dostanou na plese od hejtmana Martina Půty peníze, které jim pomohou v provozu a v jejich dalším rozvoji. Například českolipská nemocnice s poliklinikou chce za obdržené finance přestavět a zmodernizovat mateřské pokoje na novorozeneckém oddělení.

I letos je 13. benefiční ples hejtmana tematicky zaměřen, letošním mottem je spolupráce. Odpovídá tomu i program společenského večera. Zazpívá česko-polská zpěvačka Ewa Farna, slovenský zpěvák Itcho Pčelár a souhru těl předvede v uměleckém představení i česko-polské Duo Ogor. Moderátorovi, kterým je herec Naivního divadla Liberec Marek Sýkora, bude sekundovat jeho věrný kolega v podobě dřevěné loutky. Hosté se mohou těšit na bohatý raut, molekulární mixologii, baletní vystoupení Divadla F. X. Šaldy Liberec i místní taneční skupiny B-soul. Chybět nebude ani slosování vstupenek o zajímavé ceny.

Poslední vstupenky jsou k zakoupení na eva.jankovska@kraj-lbc.cz. Cena vstupenky je 1.000 Kč.

 

Hlavními partnery plesu jsou:

KITL s.r.o.

Nadační dům Ronalda McDonalda

KASRO spol. s r.o.

ZP-TECH s.r.o.

JABLOTRON GROUP a.s.

VALBEK-EU. a.s.

SVS a.s.

Nadace Preciosa

KNL - Catering s. r. o.

ČSAD Liberec a.s.

Teplárna Liberec, a.s.

Dopravně inženýrská kancelář, s.r.o.

Kooperativa pojišťovna a.s.

NET-SYSTEM s.r.o.

STATIKA-DYNAMIKA s.r.o.

FCC Liberec s.r.o.

Zeps s.r.o.

MZ Liberec a.s.

KORID LK, spol. s r.o.

Cerberos s.r.o.

České dráhy a.s.

Drylock Technologies s.r.o.

 

Mediálními partnery jsou:

regionální televize RTM+

Český rozhlas Liberec

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky