Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Benefiční večer pro Jizerky bude v Lidových sadech

Mgr. Langer Jiří

  • 12. 03. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7657|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Nadace pro záchranu a obnovu Jizerských hor pořádá ve středu 1. dubna od 18 hodin již 7. benefiční večer pro Jizerky. Do Experimentálního studia v areálu libereckých Lidových sadů zve všechny, kteří mají kladný vztah k Jizerským horám.

Bude připraveno stručné seznámení s nejzajímavějšími aktivitami Nadace, předčítání z nové knihy o jizerskohorských pomníčcích “Připomínky zašlých časů” a vystoupení dětského hudebního souboru ZUŠ Liberec. Po ukončení programu čeká na všechny malé občerstvení s prostorem pro diskuzi i s těmi nejznámějšími “patrony” Jizerských hor.

Výtěžek benefice bude věnován základním školám na realizaci programů ekologické výchovy.

Vstupné je dobrovolné, avšak jeho zaplacením podpoříte ekologickou výchovu dětí na základních školách a zároveň se stanete členy Klubu přátel Nadace.

Co pro to musíte udělat? Při vstupu na benefici nahlásit své jméno, adresu a částku, kterou jste se rozhodli přispět. Po benefici Vám Nadace zašle poděkování, potvrzení o daru a malý dárek v podobě knihy, kterou v minulosti podpořila.

Co když se benefičního večera nebudete moci zúčastnit a přesto byste se chtěli stát členy Klubu přátel Nadace? Stačí Váš příspěvek zaslat na bankovní účet 346 35 88 / 0300 a nezapomenout  do zprávy pro příjemce napsat jméno a adresu, aby Vás pracovník Nadace mohl identifikovat.

Vstupenky si můžete zamluvit do 25. března u Ondřeje Petrovského, tel.: 605 701 503, e-mail: jizerky@atlas.cz

Další informace o Nadaci můžete získat na www: http://jizerky.ecn.cz

Srdečně Vás zveme.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky