Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Bezpečnostní kamera bude i na budově VOŠ a OA v Jablonci n. N.

Mgr. Langer Jiří

  • 27. 11. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:7201|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Město Jablonec nad Nisou zpracovalo koncepci prevence kriminality na období let 2009 až 2011, v níž je jednou z hlavních priorit zaměření se na pouliční kriminalitu a její snižování (vykrádání automobilů, jejich krádeže, výtržnosti na veřejnosti, vandalismus, poškozování cizí věci a majetku občanů).

Jednou z cest, jak kriminalitu na ulici snížit a bojovat proti ní, je zavedení účinného kamerového dohlížecího systému. Město připravuje modernizaci stávajícího systému a jeho rozšíření o další systémy především v současných nebo budoucích možných rizikových lokalitách.  Těmi jsou velká sídliště, parkoviště vozidel, některé ulice a lokality vytipované na základě výsledků kontrol a hodnocení policie a výskytu trestné činnosti

Vyšší odborná škola mezinárodního obchodu a Obchodní akademie, Jablonec nad Nisou, Horní náměstí 15 (dále jen „VOŠ a OA“) má mimo jiné svěřenu do správy budovu č.p. 1200, která je jedním z vhodných míst pro zřízení kamerového bodu pro kamerový dohlížecí systém.

Předmětem nájemní smlouvy je pronájem části budovy pro umístění kamerového prvku s otočnou hlavicí na natáčecí konzole, mikrovlnného bezdrátového spoje s anténou a pronájem části objektu k instalaci technologické skříně.

Nájemní poměr založený touto smlouvou vzniká dnem přidělení dotace z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a smlouva se uzavírá na dobu určitou do 31.12.2017.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky