Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Březnová výstava na kraji představí maturitní práce libereckých studentů

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 27. 02. 2024 14:51
  • Sociální

Sdílet článek

Prolínání. Tak se jmenuje březnová výstava ve vestibulu krajského úřadu. Představí maturitní výtvarné práce žáků Gymnázia a Střední odborné školy pedagogické v Jeronýmově ulici v Liberci. Vernisáž se koná 6. března v 16 hodin, výstava potrvá do 1. dubna.  Navazuje na totožně expozici v Krajské vědecké knihovně v Liberci, která byla součástí národní přehlídky Pedagogická poema v listopadu 2023Koná se pod záštitou náměstka hejtmana Libereckého kraje pro resort školství, mládeže, tělovýchovy sportu a zaměstnanosti Jiřího Čeřovského.

Ve výstavních prostorách vestibulu Krajského úřadu Libereckého kraje budou k vidění maturitní výtvarné práce žáků všech studijních oborů (předškolní a mimoškolní pedagogiky, pedagogického lycea a gymnaziálních tříd osmiletých i čtyřletých) školy z let 2018–2023. Někteří absolventi mají vystavené práce celé, jiní výběr z rozsáhlejšího cyklu. Představí se klasické techniky, jakými jsou kresba, malba, grafika, či fotografie, ale i netradiční a prostorové práce v podobě objektů, reliéfů i děl spadajících do užité tvorby. Žáci pracovali pod vedením vyučujících výtvarné výchovy Ivany Bucharové a Jany Kopalové.

  • pozvánka výstava Kraj 4 (.pdf)
    2 MB
    27. 02. 2024 14:58

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky