Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Bursa škol v České Lípě začala

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 11. 2014 12:07
  • Školství

Sdílet článek

Žáci končících ročníků základních škol, jejich rodiče a pedagogové, i další zájemci o studium na středních školách a učilištích mohou navštívit dnes ve středu 5. listopadu od 9:30 do 17:00 hodin a zítra ve čtvrtek 6. listopadu od 9:00 do 16:30 hod. prostory Střední odborné školy a Středního odborného učiliště v České Lípě, ul. 28. října 2707, kde se připravuje BURZA ŠKOL 2014.

Dnes ji zahájila krajská radní pro školství Alena Losová.

Zástupci 38 středních škol a učilišť nejen z Českolipska, ale i z jiných regionů, poskytnou všem zájemcům potřebné informace včetně písemných materiálů. V jednotlivých expozicích se návštěvníci seznámí s nabízenými obory také prostřednictvím praktických ukázek dovedností studentů a obrazových prezentací o činnosti škol.

Pestrou nabídku studijních a učebních oborů doplní možnost konzultací s pracovníky pedagogicko-psychologické poradny nebo úřadu práce a bohatý doprovodný program, v jehož rámci jsou připraveny například přehlídky účesů, ukázky bojových umění a vystoupení tanečníků.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky