Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Bývalí radní za ČSSD rezignovali na posty krajských zastupitelů

Mgr. Langer Jiří

  • 25. 02. 2013 16:34

Sdílet článek

 

Jak již avizovali - bývalý náměstek hejtmana pro dopravu Martin Sepp, exradní pro ekonomiku Zdeněk Bursa a rovněž bývalý radní pro sociální věci Pavel Petráček k dnešnímu dni oficiálně rezignovali na posty zastupitelů Libereckého krajeza ČSSD.

Potvrdila to předsedkyně krajského zastupitelského klubu sociálních demokratů Lenka Kadlecová.

Vzhledem k tomu, že mandát podle ní složila i náhradnice, primátorka Liberce Martina Rosenbergová, nastoupí do uvolněných lavic bývalý radní pro zemědělství a životní prostředí Jaroslav Podzimek, starosta Ralska Miroslav Králík a člen sociálně demokratické strany Bohumil Kašpar, který byl členem za ČSSD i předchozího zastupitelstva.

Pavel Petráček a Martin Sepp zároveň abdikovali na místa ve výborech, bývalý radní pro dopravu navíc i na místo předsedy  Dozorčí rady Školního statku Frýdlant.

Tři noví zastupitelé složí slib na únorovém zasedání Zastupitelstva LK, které začíná v úterý 26. 2. ve 14 hodin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky