Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Celoroční putovní výstava Má vlast cestami proměn pokračuje

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 13. 12. 2023 15:33
  • Rozvoj
  • Sociální

Sdílet článek

Celoroční putovní výstava „Má vlast cestami proměn – příběhy domova“ vstupuje do 16. ročníku. Liberecký kraj je opět jejím partnerem. Zájemci mohou představit veřejnosti proměny svého domova (objekty, krajinu, zahrady).

„Má vlast cestami proměn je o vděčnosti, potěšení pro návštěvníky i o poděkování autorům a inspiraci,“ uvedl Jiří Ulvr, radní pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských, projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

Do 31. ledna 2024, ale nejlépe ještě během letošního prosince, lze přihlásit zdařilé proměny zde: www.cestamipromen.cz/prihlasit-promenu. Přihlášení zabere jen pár minut. Poté obdrží zájemci instrukce k podkladům. Bude potřeba dodat fotografie před a po, pokud možno stejný záběr, nejlépe na výšku.

Více informací také na Facebooku pod tímto odkazem: https://1url.cz/2uDoG

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky