Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Česko – německá konference ORL se koná v Severočeském muzeu v Liberci

Mgr. Langer Jiří

  • 11. 10. 2013 14:28
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Zkušenosti i novinky v oboru otorinolaryngologie si budou předávat v Liberci lékaři v rámci 12. česko-německých ORL dnů. Pořadatelem dvoudenní konference, která začne v v pátek v Severočeském muzeu, je ORL oddělení Krajské nemocnice Liberec. Letošního ročníku se zúčastní nejen přední odborníci z obou jmenovaných zemí – profesor Karl Hörmann, profesor Jan Betka, profesor Viktor Chrobok, ale také profesor Kwang Hyun Kim z jihokorejského Soulu. Česko – německé ORL dny se o dvou letech opět vracejí na českou půdu.

„Posláním této konference je setkávání ORL lékařů z České republiky a Spolkové republiky Německo. Jsou prezentovány výsledky výzkumů i zkušenosti z každodenní praxe na jednotlivých pracovištích. Jsou prohlubovány vztahy mezinárodní spolupráce, ” shrnul primář ORL oddělení Krajské nemocnice MUDr. Radomír Minařík.

Organizátoři pro své hosty připravili bohatý program. Mimo přednáškovou část, která se uskuteční v Severočeském muzeu, je pro ně připravena projížďka historickou tramvají k budově liberecké radnice, v jejíž obřadní síni účastníky konference přivítají zástupci Statutárního města Liberec. Je také naplánován společenský večer v Radničním sklípku, kde nebude chybět hudba interpretů z Liberce a Jablonce nad Nisou.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky