Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Chrastava otevře poslední most zničený povodněmi v roce 2010

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 12. 2012 17:39

Sdílet článek

 

Poslední stavbu – most v Malé Nádražní ulici, uvede slavnostně 10. prosince ve 14 hodin do provozu Město Chrastava.

Starosta města Michael Canov přivítá na slavnostním aktu také hejtmana LK Martina Půtu.

„Vedle mostu byly rekonstruovány i silnice a veškeré sítě vedoucí směrem na Hrádek n. N., Chotyni a Bílý Kostel,“ uvedl starosta s tím, že poprvé přivítá ve městě nového hejtmana, který sem přijede naposledy i jako starosta Hrádku n. N.

Podle starosty, který zvolil datum 10. 12. záměrně, neboť na závěr popovodňových stavebních akcí oslaví v tento den i své narozeniny, jde o zatím poslední akci financovanou Ministerstvem pro místní rozvoj. Most stál 5 miliónů Kč a komunikace se sítěmi tři čtvrtě miliónu, stavěly firmy Skanska a Strabag.

V Chrastavě již dokončili obnovu 13 mostů a silnic po povodních v roce 2010, naposledy nedávno poslední ze tří zvedacích lávek u domu zdejšího slavného rodáka Josefa Füricha, církevního malíře evropského významu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky