Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Členové Mikroregionu Frýdlantsko jednali o nemocnici

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 02. 03. 2016 19:59

Sdílet článek

V zasedací místnosti městského úřadu ve Frýdlantu se v úterý 1. března 2016 sešli členové Dobrovolného svazku obcí Mikroregionu Frýdlantsko s hejtmanem Libereckého kraje Martinem Půtou. Na programu byla složitá situace kolem dodatku nájemní smlouvy, kterou v současné době řeší Město Frýdlant s Nemocnicí Frýdlant s.r.o.

„Členy Mikroregionu Frýdlantsko a hejtmana Libereckého kraje jsem na schůzce seznámil s dopisem Nemocnice Frýdlant s.r.o., ve kterém je definován rozsah péče a podmínky, za kterých je nemocnice ochotna vydefinovanou péči poskytovat. Přiblížil jsem také poslední jednání zastupitelstva Frýdlantu a prezentoval usnesení, které zastupitelstvo schválilo,“ shrnul starosta Frýdlantu Dan Ramzer.

Starostové hledali na zasedání možnosti, jak udržet ve Frýdlantu co nejlepší zdravotní péči v co největším požadovaném rozsahu. O pomoc v tomto svém úsilí požádali během jednání i hejtmana Martina Půtu, který celou situaci dlouhodobě sleduje.

"Situace ve Frýdlantu je vážná a intenzivně o ní jednáme. Cílem LIbereckého kraje je akutní péči ve Frýdlantu udržet," okomentoval jednání hejtman Martin Půta.

Zdroj: Město Frýdlant

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky