Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Cyklisté vyjedou na Českou chalupu po dobročinné Oranžové stezce

Mgr. Langer Jiří

  • 03. 06. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8189|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Dobročinná sportovní cyklistická akce Skupiny ČEZ, která přispěje na dvě liberecké neziskové organizace – Fokus a Tulipan, startuje v pátek 5. 6. 2009 v 16 hodin na náměstí Dr. E. Beneše v Liberci.  Akce  skončí kolem 20.00 hodiny v Bedřichově, při nástupu na Jizerskou magistrálu, které je Skupina ČEZ partnerem. Šlapat pro Tulipan nebo Fokus bude i krajský radní pro sociální věci Pavel Petráček, který poté odstartuje cyklistický závod do Bedřichova.

„Na náměstí se od 16.00 – 18.00 hodin představí oranžové kolo Nadace ČEZ, které sebou přiveze 100 tisíc korun pro obě sdružení, která provozují chráněné dílny. Minutou šlapání na oranžovém kole každý účastník přispěje na dobrou věc a vybere si, jakému subjektu věnuje svoji vyšlapanou energii, která bude následně převedena na finanční prostředky,“ uvedla Soňa Hendrychová, manažer komunikace a mluvčí Skupiny ČEZ pro severní Čechy s tím, že v průběhu této dobročinné akce se mají možnost registrovat všichni zájemci o závod po tzv. Oranžové stezce. Start z náměstí je připraven na 18. hodinu a jede se do Bedřichova.

 Trasa závodu povede pres Ruprechtice a Rudolfov, směrem nahoru do Bedřichova. Celková délka je 10 km

Prvních 150 účastníku získá na startu cyklisticky dres a další získají tričko.  Na České chalupě v Rudolfově bude nachystán checkpoint s občerstvením a potvrzováním certifikátu.

„V cíli bude probíhat vyhlášení výsledku Oranžového kola, budou zde předány symbolické šeky Nadace ČEZ zástupcům obou vybraných neziskových organizací,“ doplnila mluvčí ČEZ.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky