Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Další z možností získání dotace na podporu projektů – Česko-polské fórum

Ing. Hozáková Martina

  • 25. 02. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7582|autor:Ing. Hozáková Martina|email:martina.hozakova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 474|mobil:|aktualizace:]

Ministerstvo zahraničních věcí ČR vyhlásilo v rámci Česko-polského fóra výběrové řízení na podporu projektů směřujících k rozvoji česko-polských vztahů. O finanční podporu se mohou ucházet zejména nestátní neziskové organizace, kraje, obce, příspěvkové organizace, univerzity či školy.


Podporovány budou projekty realizované společně s polským partnerem, a to zejména vědecké a výzkumné aktivity, semináře, konference, dále výměnné programy škol a univerzit, společné kulturní akce aj.

Termín ukončení příjmu přihlášek byl stanoven na 31.3.2009.

Více informací naleznete na webových stránkách fóra.

Bližší informace Vám poskytne koordinátor projektu pan Luboš Veselý z MZV, email: lubos_vesely1@mzv.cz, tel.: 224 182 255.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky