Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Den koní odstartoval na Dvoře Borčice u Všeně radní Jaroslav Podzimek

Mgr. Langer Jiří

  • 29. 05. 2012 15:55

Sdílet článek

 

Den koní je na Dvoře Borčice, který zde pořádají každoročně pravidelně od roku 1992, je malou přehlídkou chovatelských úspěchů a výsledků výcviku koní místního jezdeckého

klubu za uplynulý rok. Tentokrát se konal minulý víkend a zahájil ji již tradičně .

radní pro životní prostředí a zemědělství Jaroslav Podzimek (ČSSD).

 „Zajímavý program byl nachystán hlavně pro děti, které se například  seznámily s  jejich chovem. ukázkami jezdeckého umění a dokonce se mohly na koních projet,“ popsal radní.

Pořadateli  byly  Ekofarma Dvůr Borčice, Jezdecký klub Dvůr Borčice, Liberecký kraj a Regionální agrární rada Libereckého kraje.

Jaroslav Podzimek zároveň zve na Krajský den koně, který se koná 2. června v Lomnici nad Popelkou.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky