Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Den otevřených dveří na chatě Hubertka v Chotyni měl s cimbálovkou Dušana Kotlára pořádný břink

Mgr. Langer Jiří

  • 17. 06. 2011 13:46
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

U příležitosti Dne otevřených dveří chaty Hubertka  a Slavnosti mysliveckého sdružení  v Chotyni o.s.,  Dolní Suchá, který zaštítil krajský radní pro zemědělství a životní prostředí Jaroslav Podzimek,  se 11. června 2011 s posezením s cimbálovou muzikou Dušana Kotlára více než vydařil.

Podle zúčastněných, včetně starostky obce Jany Mlejnecké,  to byla akce dosti náročná, ale všechny potíže pořadatele MS hladce překonali zásluhou obětavého přístupu členů mysliveckého sdružení. Celkově lze tvrdit, že oslava Měsíce myslivosti v Chotyni měla ten správný břink. Bylo všeho přehršle – jídla a pití v podobě srnčího guláše, grilovaných klobás, moravských vín a českého piva. A nechyběla ani bohatá tombola.

Akce tak měla vysokou jak kulturní, tak i společenskou úroveň a směle ji lze zařadit hned za velmi úspěšný Myslivecký ples, který je vyhlášen v dalekém okolí. K dobré atmosféře určitě přispěla vysoká návštěvnost, pohotové moderování Vlastimila Cýruse, číslo břišních tanečnic a muzikantsky přispěla Cimbálová muzika Dušana Kotlára.

V závěru oslav předseda MS Chotyně Václav Krejčík st. zavěsil "bolo" se znakem sdružení na krk primáši Dušanovi Kotlárovi.

MS Chotyni patří poděkování s přáním – myslivosti, lesu a lovu zdar!

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky