Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Den zvířat oslaví v České Lípě celodenním programem

Bc. Lenka Klimentová

odborný zaměstnanec

  • 24. 09. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Patnáctý ročník již tradiční akce Dne zvířat ve Vlastivědném muzeu a galerii v České Lípě je pořádán pro děti z mateřských, základních a středních škol a také pro rodiny s dětmi. Letos nese název „Zvířata žijící kolem nás“. Pestrý celodenní program ve čtvrtek 4. října bude připraven opět za finanční podpory Libereckého kraje a Městských lesů České Lípa spol. s r. o., v areálu bývalého augustiniánského kláštera a přilehlé zahradě.

Zde návštěvníci akce, která je zdarma, najdou od 9 do 15 hodin výuková i sportovní stanoviště a tvůrčí dílny zaměřené na dané na téma, připravené společně s Domem dětí a mládeže Libertin, SOŠ a SOU 28. října 2707 v České Lípě a pracovišť CHKO Kokořínsko – Máchův kraj, CHKO Lužické hory, CHKO České středohoří, NP České Švýcarsko, CHKO Labské pískovce a Geoparku Ralsko. Bezplatně budou zpřístupněny i veškeré expozice muzea a právě probíhající výstavy.

Více informací můžete před akcí nalézt na www.muzeumcl.cz. Na program Dne zvířat je ale nutné předchozí přihlášení. Nejjednodušším způsobem je zápis do tabulky – viz níže uvedený odkaz přihlašování. Zde najdete konkrétní časový harmonogram a můžete si tak sami zvolit nejlépe vyhovující čas příchodu do VMG. Přihlášení je možné také u muzejní lektorky Veroniky Ličaverové na emailu ekoporadna@muzeumcl.cz nebo telefonním čísle 774 825 089.

Zdroj: Vlastivědné muzeum a galerie v České Lípě

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky