Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Děti se v Tipsport aréně pobavily a zároveň naučily správnému chování v silničním provozu

Mgr. Langer Jiří

  • 27. 09. 2012 11:35

Sdílet článek

 

Liberecký kraj připravil pro předškolní děti za doprovodu rodičů akci s názvem Dopravní den pro mateřské školy a veřejnost, během něhož si v Tipsport areně Liberec užily nejen spoustu zábavy, ale především si osvojily základy správného chování v silničním provozu.

Akce  se konala včera v liberecké Tipsport areně a navštívilo ji na 2 500 lidí.

 

Základy pravidel silničního provozu byly těm nejmenším představeny originálním způsobem. „Například přecházení přes ulici a s tím spojená nebezpečí, nebo povinné vybavení při jízdě na kole demonstrovala taneční skupina A-STYL Liberec. Poznávání dopravních prostředků a silničních pravidel v rámci Evropy představil vtipnou formou známý anglický lektor Steve Watts a na závěr předvedl svou show oblíbený dětský bavič Michal Nesvadba,“ řekl za pořadatele Pavel Jakubec. 

 

Děti si také mohly zasoutěžit o drobné ceny na ochozu haly, kde byly zároveň vystaveny výtvory ze soutěže pro mateřské školy o nejlepší výtvarné zpracování autobusu. Zároveň se losovaly vstupenky a výherci si odnesli hodnotné ceny – kola pro celou rodinu, let horkovzdušným balónem, in-line brusle a mnoho dalších předmětů.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky