Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Děti si odvezly z kraje krásné vánoční dárky a vstupenky na hokej

Mgr. Langer Jiří

  • 18. 12. 2007 00:00

Sdílet článek

[id:5964|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Šedesát dětí z dětských domovů Libereckého kraje - z Jablonce n.N., Semil, Frýdlantu, Jablonného v P., Krompachu, České Lípy a Dubé – Deštné si přišlo v pondělí 17. prosince pro vánoční dárky, které pro ně již tradičně přichystal  náměstek hejtmana LK Petr Doležal, pověřený vedením resortu školství, mládeže, tělovýchovy a sportu. Na  předvánočním setkání v sídle kraje si všichni společně nejprve zazpívali koledy a poté zhlédli mistrovské sportovní vystoupení  sedmi členek oddílu  Sport Aerobic Liberec pod vedením trenérky Barbory Svatošové.

„V dětských domovech Libereckého kraje žije  v současné době umístěno 231 dětí, pro každé z nich jsme  připravili individuální dárky podle věku a podle toho, zda šlo o dívku či chlapce,“ uvedl Petr Doležal s tím že,  pod stromeček nadělil Liberecký kraj dárky v hodnotě 60 tisíc korun.

„Přidali jsme ještě vstupenky, celkem šest set,  na hokejový šampionát hráčů do 20 let, který se hraje na přelomu roku v liberecké Tipsport areně,“ dodal.

Potlesk sklidily od dětí cvičenky Sport Aerobicu Liberec  v sestavě:  Kateřina Málková, Nikola Wernerová, Adéla Procházková - Mistyně ČR 2007 v kategorii skupin a vítězky Otevřeného závodu v německém Eisenbergu, dále Kristýna Bernátová, Tereza Kočová, Lucie Čížková - Mistryně ČR 2006 v týmech  a 2007 v kategorii skupin a vítězky Světového poháru v Kyjevě a. Kateřina Wernerová - finalistka MS ve sportovním aerobiku v kategorii juniorských týmů.

Na závěr předaly děti ze všech domovů vlastnoručně vyrobené dárky Petru Doležalovi a dalším pracovníkům KÚLK.











Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky