Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Děti z Korálku opět o Velikonocích pobavily seniory v Českém Dubu

Mgr. Langer Jiří

  • 09. 04. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7844|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Společenský sál Domova důchodců v Českém Dubu plný usměvavých seniorů byl kulisou středečního vystoupení dětí z Mateřské školky Korálek v Liberci.

Představení složené z písniček, scének a říkanek bylo věnováno blížícím se Velikonočním svátkům. Akci uspořádal domov důchodců pro své obyvatele díky podpoře Nadace SYNER.

„Věřím, že vystoupení dětí Vás potěší a spolu příjemným jarním sluníčkem Vám vnese do tváří radostný úsměv,“ řekla Ivana Urbanová z Nadace SYNER, na úvod vystoupení zhruba šesti desítkám obyvatel domova.

Pásmo písniček a říkanek představily děti s velkým zápalem a nadšením. Odměnou za jejich mimořádný výkon byl častý a hlučný potlesk spokojených diváků.

„Ty děti jsou opravdu šikovné. Jejich vystoupení se mi vždy moc líbí a nikdy si ho nenechám ujít,“ svěřila se Rita Vostálová, jedna z obyvatelek domova důchodců.

„S Nadací SYNER spolupracuje náš domov již osm let. Podpory si vážíme. Díky ní mohou senioři nejen sledovat zajímavá kulturní vystoupení, ale nejméně třikrát do roka obdrží i drobné dárky,“ říká Radim Pochop, ředitel českodubského Domova důchodců.

Foto: Středeční vystoupení dětí z Mateřské školky Korálek potěšilo obyvatele Domova důchodců v Českém Dubu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky