Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Děti z Korálku popřály ke Dni matek

Lenka Klimentová

odborný zaměstnanec

  • 10. 05. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

V předstihu si v Domově důchodců v Českém Dubu ve středu 9. května připomenuli nadcházející Svátek matek. Stejně jako v minulých letech ve spolupráci s Nadací SYNER klientům nabídli  kulturní program v podání dětského souboru Korálek, každý senior dostal malý dárek, ženám  předali květiny.

Krátce před desátou hodinou dopolední by velký společenský sál domova téměř zcela zaplněn, obyvatelé domova čekali na zahájení programu. „Jsme moc rádi, že jsme opět po čase u vás v Českém Dubu. Chtěla bych vám všem popřát především pevné zdraví, protože to je opravdu to nejcennější, co máme. Užijte si dnešní den a užívejte tyto krásné teplé jarní dny,“ uvedla na úvod Iva Urbanová z Nadace Syner. Program, kterým se děti z Korálku prezentovaly, měl u seniorů a seniorek velký úspěch. Důkazem pro toto tvrzení byl mohutný potlesk na závěr vystoupení. Hned po skončení programu se děti rozeběhly do publika a rozdaly přítomným perníková srdíčka, které pomáhaly vlastnoručně vyrobit. „Každý obyvatel dostane dárkový balíček s kosmetikou, pro všechny ženy máme připraveny květiny,“ doplnil Radim Pochop, ředitel domova důchodců. Jak podotkl, dary i drobné občerstvení uhradili z peněz poskytnutých nadací.

Domov důchodců Český Dub je příspěvkovou organizací Libereckého kraje, celkem nabízí ve dvou sociálních službách sto míst.

TZ Domov důchodců Český Dub

 

Obsah aktuality

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky