Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Dne 25.2.2003 se v Libereckém kraji uskuteční "Kulatý stůl na téma rozšíření Evropské unie"

  • 17. 02. 2003 00:00
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

[id:430|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

Dne 25.2. 2003 se v Libereckém kraji uskuteční „Kulatý stůl na téma rozšíření Evropské unie“.  K této otevřené diskusi zvou J.E. Ramiro Cibrián, velvyslanec Delegace Evropské komise v Praze a RNDr. Pavel Pavlík, hejtman Libereckého kraje. Spolu s J.E. panem Ramirem Cibriánem navštíví Liberecký kraj i pan Wim Kok, bývalý předseda vlády Nizozemského království a v současné době  předseda nezávislé expertní skupiny, která se zabývá budoucností rozšířené Evropské unie. Hlavním tématem diskuse je Budoucnost v Evropské unii s důrazem na důsledky rozšiřování Evropské unie o další státy. K diskusi u kulatého stolu jsou pozváni velvyslanci Polské republiky a Spolkové republiky Německo, zástupci samospráv obou sousedních zemí, dále představitelé za Liberecký kraj – poslanci, senátoři, členové rady kraje, primátor Statutárního města Liberec, zástupci měst a obcí a rovněž zástupci médií.

 

 

 

Praha, 20. února 2003

           

Vážení,

 

            dovolte mi, abych se na Vás obrátila ohledně připravované návštěvy J. E. Ramira Cibriána, velvyslance a vedoucího Delegace Evropské komise v České republice, v Liberci. Návštěva proběhne v úterý 25. února 2003.

 

            Při této příležitosti si dovolujeme pozvat Vás i Vaše kolegy na veřejnou diskusi
s panem velvyslancem Cibriánem
a panem Wimem Kokem,  bývalým předsedou vlády Nizozemského království a v současné době předsedou nezávislé expertní skupiny, která se zabývá budoucností rozšířené Evropské unie. Diskuse se uskuteční v úterý 25. února 2003 od 17:00 hodin v přednáškovém sále Krajské vědecké knihovny v Liberci, Rumjancevova 1362/1, Liberec. Debata bude probíhat v anglickém jazyce s tlumočením
do češtiny. Setkání vytvoří prostor pro diskusi týkající se otázek připravovaného vstupu České republiky do Evropské unie.

 

Pevně věříme, že Vás na veřejné diskusi s panem velvyslancem budeme moci přivítat. V případě Vašeho zájmu, prosím, potvrďte účast na tomto setkání ve společnosti Via Perfecta, která je organizačním koordinátorem celé akce,na tel: 222 221 115-6.

 

 

S pozdravem

 

 

                                                           Ing. Lucie Ciznerová

                                                           Project Manager

                                                           Via Perfecta

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky