Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Dny vína zahájí radní Jaroslav Podzimek, zahraje cimbálovka Dušana Kotlára

Mgr. Langer Jiří

  • 14. 10. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8909|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Pod záštitou krajského radního pro zemědělství a životní prostředí Jaroslava Podzimka se  23. a 24. října uskuteční v Domě kultury v Liberci tradiční Liberecké dny vína.

Prodejní, prezentační a degustační výstavu vína zahájí Jaroslav Podzimek 23. října ve 13 hodin.

Je to další příležitost, po nedávném a úspěšném Dni regionálních potravin, lidem představit domácí výrobky, ukázat, že si v ničem naši pěstitelé vinné révy nezadají se zahraniční konkurencí,“ uvedl radní s tím, že výstavu podpořil finančně i  Liberecký kraj.

„Říká se, že ve víně je pravda, já dodávám, že v tom českém dvojnásob,“ doplnil s úsměvem.

V doprovodném programu v pátek od 19 do 24 hodin vystoupí cimbálová kapela Dušana Kotlára se sólistkou Olgou Kostelencovou, pořadem provází moderátor a znalec vína Branko Černý.

V sobotu je otevřeno od 10 do 18 hodin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky