Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Do Jablonce přijede obří kuchyně

Mgr. Langer Jiří

  • 23. 03. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7726|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Model obří kuchyně bude připraven pro obyvatele a návštěvníky Jablonce n. N. na zahradě Spolkového domu v ul. E. Florianové 8. V úterý 24. března od 9.30 se právě zde mohou rodiče i pedagogové přesvědčit jak nebezpečný může být pro malé děti  prostor klasické kuchyně a co vše se dětem v tomto místě může přihodit.

Obří kuchyně přijede do Jablonce n. N. v rámci akce „Úraz není náhoda“,  kterou pořádá Všeobecná zdravotní pojišťovna  a obecně prospěšná společnost Dětství bez úrazů.

Ve stejný den od 10 hod. začíná ve Spolkovém domě seminář pro pedagogy  základních a mateřských škol, metodiky prevence a pracovníky domů dětí a mládež na téma „Úrazovost dětí“.

Obecně prospěšná společnost Dětství bez úrazů a Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky si Vás dovolují pořádá seminář pro všechny, kteří pracují s dětmi Úraz není náhoda,který se koná: 24.3.2009 v 10.00 hod. Ve Spolkovém domě Tř.Emily Floriánové 8, Jablonec n./N

Seminář je primárně určen pro pedagogy základních a mateřských škol, metodiky prevence, pracovníky domů dětí a mládeže, center mateřských, nebo center volného času.

Obsahem semináře bude stručná charakteristika úrazovosti dětí a dospívajících v ČR, osvědčené postupy prevence úrazů dětí a rizikového chování mladistvých a představení dostupných metodických materiálů

Každá účastnící se organizace obdrží zdarma balíček pomůcek, který obsahuje bohatou nabídku materiálů okamžitě využitelných v jednotlivých předmětech nebo do náplně volnočasových aktivit dětí. Balíček, k dispozici ve dvou variantách pro děti předškolní a školáky, obsahuje sadu metodických publikací, DVD s pořady pro děti i dokumenty o úrazech, odměny pro děti (pexesa, omalovánky, skládací domečky, metry a úkolníčky) a pokreslovací laminované plakáty včetně stíratelných fixů. Speciální balíček pro uspořádání Dětského dne bez úrazů si lze následně objednat.         Zve Dětství bez úrazů, o.p.s.

 

           

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky