Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Do jabloneckého dětského romského klubu Khamoro zavítá krajský radní Pavel Petráček

  • 26. 11. 2009 18:32

Sdílet článek

 

Krajský radní pro sociální věci Pavel Petráček navštíví 9. prosince ve 14 hodin organizaci Romský život, o.s., v Jablonci nad Nisou, kterou vede pedagog a muzikant Dušan Kotlár. Za podpory Pojišťovny Kooperativa, a.s, vznikly v  Jungmannově ulici v roce 2008 prostory pro poskytování sociálních služeb, terénní programy a nízkoprahové zařízení pro děti a mládež nazvané Khamoro – Sluníčko.

„V zařízení nazvaném Khamoro se třikrát v týdnu schází zejména romské děti a mládež a tráví zde pod odborným dohledem vzdělaných Romů svůj volný čas aktivitami výtvarného, hudebního a tanečního charakteru. Chci se podívat, jak se Khamoru po roce existence vede a jek zde pracují zejména s romskými dětmi,“ uvedl Pavel Petráček.

Od svého založení působí naše organizace v Libereckém kraji a její činnost spočívá v přípravě a realizaci projektů charakteru sociálního, výchovně vzdělávacího a kulturního pro cílovou skupinu Romů všech věkových kategorií, občanů ze sociálně znevýhodněného prostředí nebo se speciálními vzdělávacími potřebami a rizikových skupin,“ vysvětlil Dušan Kotlár.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky