Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Do Libereckého kraje přijede norská velvyslankyně, zahájí konferenci „Tvoříme klima pro budoucnost“

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 22. 01. 2016 14:27

Sdílet článek

Na krátkou zdvořilostní návštěvu do Libereckého kraje přijede v úterý 26. ledna Siri Ellen Sletner, velvyslankyně Norského království v ČR.

V sídle kraje ji v 8:30 hodin přijme hejtman Libereckého kraje Martin Půta. Společně pohovoří o možnostech vzájemné spolupráce v oblasti kultury, turismu nebo obchodu a podpoře projektů z Norských fondů.

INFORMACE PRO NOVINÁŘE: Fototermín, zápis do pamětní knihy a předání darů se uskuteční v 9:15 hodin v zasedací místnosti hejtmana ve 3. patře krajského úřadu (č. 313).

Poté se společně přesunou do multimediálního sálu, kde od 9:30 hodin zahájí konferenci „Tvoříme klima pro budoucnost“. Tu pořádá CI2, o.p.s v rámci projektu "Zvyšování povědomí o adaptačních opatřeních na změnu klimatu v prostředí českých měst s využitím norských zkušeností".

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky