Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Do Libereckého kraje přijede velvyslanec Kanady

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 17. 02. 2016 14:09

Sdílet článek

Na krátkou zdvořilostní návštěvu do Libereckého kraje zavítá v pátek 19. února velvyslanec Kanady v České republice Otto J. Jelinek. Po jednání s vedením kraje zahájí v multimediálním sále krajského úřadu odborný seminář CETA.

V sídle kraje jej a jeho doprovod v 11:00 hodin přijme hejtman Martin Půta. Jedním z témat společného setkání budou investice kanadských firem v České republice.

INFORMACE PRO NOVINÁŘE: Fototermín, zápis do pamětní knihy a předání darů se uskuteční v 12:10 hodin v zasedací místnosti ve 3. patře č. 313.

Poté se společně přesunou do multimediálního sálu, kde od 12:30 hodin zahájí konferenci „Nové obchodní příležitosti pro obchodní spolupráci, Komplexní hospodářská a obchodní komora (CETA) mezi Kanadou a Evropskou unií.“ (kontaktní osobou pro tento seminář je Ing. Oskar Mužíček, ředitel Krajské hospodářské komory Libereckého kraje).

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky