Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Do STŘEVLIKu zdarma

Mgr. Langer Jiří

  • 29. 01. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7432|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Aktualizovanou nabídku ekovýchovných programů na zbytek školního roku právě vydalo Středisko ekologické výchovy Libereckého kraje (STŘEVLIK).
„Vedle představení nových akcí pro veřejnost a pedagogy mateřských škol je jejím cílem ukázat školám, že areál Ekocentra Oldřichov v Hájích může nabídnout spoustu zajímavého a poučného nejen v teplejším období roku,“ řekl ředitel STŘEVLIKU Radek Hromádka.

O návštěvu tohoto nového zařízení je totiž obrovský zájem například v květnu či červnu. Školy se objednávají i rok předem. S únorovými či listopadovými termíny je to ale horší. Přitom třeba programy na farmě ekocentra lze bez problémů absolvovat během celého roku. Při každém programu je vždy k dispozici vytápěný prostor v moderním zázemí areálu.

Aby se mohly školy přesvědčit, že jim ekocentrum může dobře posloužit po celý rok, rozhodli se jeho pracovníci zpřístupnit programy v období, kdy je o ně menší zájem. Budou nabízeny se sníženým účastnickým poplatkem či dokonce zdarma.

„Základní školy mohou navštívit jakýkoliv několikahodinový blokový program až do konce března zdarma. V období leden - březen a listopad - prosinec pak základky letos dostanou 20 % slevu při objednání pobytového programu,“ doplnil Hromádka.  

Středisko je hojně navštěvováno mateřskými a základními školami. Programy jsou však připravovány i pro střední školy. Ty ale zatím nacházejí cestu do Oldřichova v Hájích velmi zřídka. Aby si mohly střední školy ekocentrum snadněji „osahat,“ mají až do konce letošního června blokové i jednodenní programy zdarma. Od září do prosince pak budou mít 20 % slevu u pobytových programů.

Novou nabídku a další informace lze nalézt na www.strevlik.cz popř. je možné kontaktovat přímo pracovníky ekocentra na tel. 482 360 011. Na tomto tel. čísle lze také získat informace o autobusové dopravě do Ekocentra Oldřichov v Hájích za snížené jízdné.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky