Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Dobrovolníkům poděkují bubeníci i tančící vozíčkáři

16. 11. 2022

Společenský večer Pomáhat je radost se uskuteční 1. prosince od 19 hodin v Koloseu v Liberci – Pavlovicích. Záštitu nad ním přebírá radní Jiří Ulvr. Organizuje ho Asociace nestátních neziskových organizací Libereckého kraje (ANNOLK) a Dobrovolnické centrum Libereckého kraje ADRA ve spolupráci s obecně prospěšnou organizací MCU Koloseum s finanční podporou Libereckého kraje.  

„Jsem velmi rád, že máme možnost tímto způsobem poděkovat všem dobrovolníkům a pracovníkům v sociálních službách, kteří celý rok vykonávají velice záslužnou práci, ale ne vždy se jim za ni dostává dostatečného ocenění. Těším se na příležitost se všemi se setkat, popovídat si a třeba si i zatančit,“ uvedl Jiří Ulvr, krajský radní pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

Spolupráce mezi ANNOLK a libereckou pobočkou ADRA nově vznikla v roce 2022 a během roku uspořádaly tyto organizace mnoho akcí. S podporou Libereckého kraje například Týdny pro neziskový sektor v Krajské vědecké knihovně Liberec nebo Den dobrovolnictví v liberecké zoo.

Slavnostním večerem provede moderátor Lukáš Váňa a jako hudební doprovod zahraje Bohemia Universal Band. Představí se také soubor bicích nástrojů Aries a tanečníci ze spolku Jizerský bodlák.

Akce je otevřena veřejnosti. Vstupné je dobrovolné a poputuje na úhradu organizačních nákladů večera.
Rezervace vstupenek a další informace : alena.annolk@seznam.cz, nebo na tel. 737 233 889.

Anna Vašková
odborný zaměstnanec
anna.vaskova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226308
Mobil: 739541516