Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Dražba triček malovaných členy Rady LK vynesla téměř 30 tisíc korun pro Dětský diagnostický ústav v Liberci

Šírová Květa

  • 29. 06. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8360|autor:Šírová Květa|email:kveta.sirova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 383|mobil:|aktualizace:]

V rámci pátého ročníku krajských dnů, které se odehrávaly 26. a 27. června v Hrádku nad Nisou a okolí byla uspořádána charitativní aukce. Draženými předměty byla originální trika, která malovali členové rady Libereckého kraje včele s hejtmanem Libereckého kraje Bc. Stanislavem Eichlerem a starosta města Hrádek nad Nisou Martin Půta. Přímo před zraky návštěvníků pátečního programu Krajských dnů radní ztvárnili rezort jehož vedením jsou pověřeni. Jejich výtvarné umění posuzovala veřejná, převážně dětská, porota. Trika byla poté nabídnuta v aukci při Společenském večeru. Výtěžek za jejich prodej 27.400,- Kč tak půjde na konto Dětského diagnostického ústavu v Liberci. „Za peníze z aukce triček nakoupíme hračky do mateřské školy a některé prostředky věnujeme na kulturní akce pro děti navštěvující základní školu. Děti se tak učí, jak vhodně trávit svůj volný čas“ dodal k úspěšné dražbě Mgr. Vladimír Brebta, zástupce ředitelky DDÚ v Liberci.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky