Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

EDUCA EXPO 2023 se blíží. Pořadatelé spustili registraci pro vystavovatele 

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 11. 05. 2023 08:03
  • Školství

Sdílet článek

Registrace na EDUCA EXPO 2023, největší veletrh vzdělávání a práce na severu Čech, jsou spuštěny. Letošní 17. ročník se uskuteční ve dnech 12.–14. 10. 2023. Na základě loňských čísel vám přinášíme 3 důvody, proč byste se i vy měli stát součástí EDUCA WEEK 2023!

Počet návštěvníků EDUCA WEEKu se minulý rok vyšplhal na neuvěřitelné číslo – 37 000. Tolik osob během sedmi dnů navštívilo veletrh se zájmem o poznání pracovních a vzdělávacích příležitostí nebo rovněž se zájmem o rozšíření svého rozhledu v nejrůznějších oblastech. 

Více jak 60 škol a 50 firem se prezentovalo v rámci tři dny trvajícího EDUCA EXPO, kde měly možnost ukázat vše, co nabízejí, a během toho tak zažít něco jedinečného, nalákat a poznat nové tváře a v neposlední řadě zúčastnit se soutěže o titul TOP ŠKOLA a TOP FIRMA. 

V průběhu celého týdne proběhlo více jak 130 doprovodných zábavně-vzdělávacích programů v rámci kategorií EVENT, KIDS a VISIT, které přilákaly pozornost odborné a široké veřejnosti a oslovily tak osoby všech věkových kategoriích pohybujících se v různých oblastech. 

Samozřejmě i letos se můžete těšit na spoustu oblíbených stálic a ještě více novinek. Pojďte s námi zdolat loňské rekordy. Pojďte tvořit EDUCA WEEK LIBEREC 2023.

Registace možná zde: https://www.educaweek.cz/pro-vystavovatele/

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky