Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

EDUCA EXPO 2024 spouští registraci pro vystavovatele 

  • 25. 03. 2024 09:00
  • Školství

Sdílet článek

Spustili jsme registrace na EDUCA EXPO 2024, které každoročně představuje jedinečnou příležitost pro firmy a školy se prezentovat na největším regionálním veletrhu vzdělávání a práce a zviditelnit tak svou instituci před více než 10 000 návštěvníky.

Staňte se součástí největšího veletrhu vzdělávání a práce

Účast na veletrhu, který bude probíhat od 10. do 12. října 2024 v Home Credit Areně, přináší možnost oslovit široké spektrum návštěvníků, od žáků, kteří se teprve o své budoucí profesi rozmýšlejí, po zkušené pracovníky, kteří hledají svůj dreamjob. Díky prezentaci v zařízeném nebo vlastním stánku či pouze v online prostředí můžete výrazně zvýšit povědomí o vaší škole nebo firmě a předvést se v tom nejlepším možném světle.

Využijte možnosti veletrhu na maximum.

Veletrh klade důraz na vzdělávání a seberozvoj, a proto i pro vystavovatele nabízí bohatý doprovodný program, v rámci kterého mohou účastníci rozšířit své obzory v rozmanitých oblastech a získat tipy, které je mohou posunout jak v profesním, tak osobním životě. Stejně tak vy můžete sdílet své znalosti a zkušenosti s ostatními a předvést se jako skutečný profesionál.

Připravte se, bude to velké!

Aby byla vaše účast co nejúčinnější, je třeba se dobře připravit. Návštěvníci mají rádi interaktivní stánky, kde si mohou vyzkoušet a osahat různé věci, ke kterým běžně nepřijdou do styku. Naštěstí, času je stále dost, a vy máte prostor vše vyladit tak, abyste se stali nezapomenutelným vystavovatelem. Ty nejlepší z vás pak oceníme titulem TOP ŠKOLA a TOP FIRMA roku 2024.

Veškeré informace a odkaz na registraci najdete zde: www.educaweek.cz/pro-vystavovatele/

TZ: EDUCA EXPO 2024 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky