Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Ekovýchovný portál je tu pro každého

Mgr. Langer Jiří

  • 23. 03. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7734|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Akce pro volný čas rodin s malými dětmi i semináře pro pedagogy, informace o nových publikacích a metodických materiálech i grantech na podporu ekologické výchovy – to vše a řadu dalšího můžete nalézt na webovém portálu rezortu zemědělství a životního prostředí Libereckého kraje www.ekovychovalk.cz.

„Webové stránky se zabývají i ekologickým poradenstvím, je zde možné získat informace o nejvýznamnějších ekovýchovných organizacích v Libereckém kraji, nechybí různé zajímavosti. Přes řadu odkazů se lze proklikat k dalším informacím,“ doplnila možnosti portálu jeho správkyně Lenka Rychtaříková z krajského úřadu.

Internetové stránky, jejichž cílem je nabízet aktuální informace z dění v oblasti ekologické výchovy především na území Libereckého kraje, byly zřízeny v rámci projektu Regionální systém environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty Libereckého kraje (známého pod zkratkou ORSEJ). Projekt, podpořený z fondů Evropské Unie, již skončil. Nabídka ekovýchovných informací však pokračuje. Administraci převzal Liberecký kraj, který všem zájemcům nabízí prostor ke zveřejnění informací z oboru. Ty je možné zasílat na e-mailovou adresu: lenka.rychtarikova@kraj-lbc.cz. Využití portálu je samozřejmě zdarma.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky