Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Exhibice na kolech, paintball i bruslení. Veletrh Sport Live se blíží 

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 16. 06. 2021 14:47
  • Školství

Sdílet článek

Šestnáctý ročník sportovního veletrhu Sport Live se bude konat v liberecké Home Credit Areně a Sport Parku Liberec v sobotu 4. září.  Tato akce je největším veletrhem svého druhu v severních Čechách a při příležitosti jejího konání dojde k zahájení nové sportovní sezóny v celém sportovním areálu.

„Letošní ročník a doba, v jaké se koná, jen podtrhuje dlouholeté cíle a vize, s jakými jsme tradici veletrhu Sport Live zakládali – vyzdvihnout důležitost sportu v každém věku a usnadnit všem výběr toho pro něj nejvhodnějšího. Nyní, v době, kdy měly především děti po mnoho měsíců prakticky uzavřený přístup do svých sportovních oddílů a klubů, do kterých nemohly ani nově vstoupit, je pro sport znovu motivovat,“ sdělil za organizátory Lukáš Přinda z pořádající společnosti SFM Liberec.

Během první zářijové soboty se ve Sport Parku i Home Credit Areně představí přes 40 sportovních klubů a oddílů, které zde také zahájí nábor nových členů. Každý, kdo hledá nový sport pro své děti nebo i pro sebe, se může na veletrhu seznámit se všemi potřebnými informacemi pro provozování konkrétního sportu i se zástupci klubů a daný sport si může na místě dokonce vyzkoušet.

Po loňském úspěchu bude na ledové ploše v Home Credit Areně zahájena sezóna veřejného bruslení, a to za podpory instruktorů a instruktorek z bruslařské školy Bruslička. Jednotlivé bloky bruslení proběhnou v časech 10:30–12:00, 13:00–14:30 a 15:00–16:30. Vstupenky na konkrétní časy bude možné zakoupit online.

Velkou novinkou Sport Live 2021 bude Cycology BMX/MTB airbag session a exhibice, během níž se díky přenosnému odrazu a airbagovému dopadu divákům představí jezdci na BMX a MTB kolech s atraktivními skoky jako je dvojité salto, kombinace otáček o 360° a průtahové triky. V několika exhibicích své triky předvedou například jezdci týmu Steezers ze severních Čech a další skvělí jezdci.

V doprovodném programu veletrhu Sport Live však nebudou chybět ani oblíbené hry a soutěže pro děti, přehlídka netradičních sportů, jako je například požární sport a paintball, turnaj malých fotbalistů, den otevřených dveří na sportovištích Sport Parku Liberec a mnoho dalšího.

16. ročník Sport Live 2021 se koná za podpory Libereckého kraje.

 

Základní informace o veletrhu Sport Live 2021

  • Proběhne 4. 9. 2021 od 9:00 do 16:00 v Home Credit Areně a celém Sport Parku Liberec.
  • Vstup na veletrh je zdarma.
  • Více informací na www.sportliveliberec.cz a www.sportparkliberec.cz.
  • Sociální sítě: facebooková stránka Home Credit Arena a událost Sport Live 2021.

Hlavní body programu:

  • Prodej sportovního vybavení a výživových doplňků  
  • Na ochozu Home Credit Areny a v areálu Sport Parku Liberec se dětem i dospělým představí několik desítek sportovních klubů a oddílů.
  • Zahájení sezóny veřejného bruslení 2021/2022 – na veletrhu proběhnou 3 bloky veřejného bruslení pro veřejnost od 10:30, 13:00 a 15:00.
  • Po celý den bude probíhat den otevřených dveří na sportovištích ve Sport Parku Liberec
  • Celodenní sportovní doprovodný program pro děti
  • Na centrálním parkovišti se odehraje fotbalový turnaj malých fotbalistů z FC Slovan Liberec a FK Jablonec.
  • V areálu proběhne Cycology BMX/MTB airbag session a exhibice.
  • Ukázky a možnost vyzkoušení sportovních aktivit (paintball, golf, hokej, fotbal, judo, basketball, aerobic, badminton, gymnastika, střelba, bowling, kuželky, stolní tenis, atletika a další)   
  • Prodej sportovního vybavení a výživových doplňků  

TZ: Sport Live

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky