Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Festival revivalů bude v Českém Dubu

15. 06. 2012

 

V nádherném přírodním areálu zvaném „Na Šibeničáku“ v Českém Dubu se v sobotu 23. června uskuteční za podpory hejtmana LK Stanislava Eichlera (ČSSD) již pátý ročník městského hudebního festivalu pro mladé a dříve narozené. Ten letošní je věnován opravdovým špičkám mezi revivalovými kapelami.

Od 16.30 zpívá Olivie Žižková jako Darinka Rolincová REVIVAL, který se osvědčil hlavně na Slovensku a Olivie s ním úspěšně vystupuje i v ČR. Již podruhé v Českém Dubu vystoupí od 18 hodin SMOKIE REVIVAL Praha opírající se o neuvěřitelnou podobnost hlasu zpěváka Josefa Šídy s Chrisem Normanem. Od 20 hodin se můžeme těšit na THE BEATLES REVIVAL BAND z Kladna. Tato revivalová kapela vystupuje od roku 1996, má za sebou více než 1700 úspěšných koncertů a je dokonalou kopií koncertu legendárních Beatles. Bugrfest bude ve 22 hodin gradovat vystoupením maďarské kapely KISS FOREVER BAND. Tato kapela s českým bubeníkem vznikla v roce 1995 ze špičkových hudebníků, kteří si vyrazili jen tak se pobavit a zahrát své oblíbené písničky Kiss na jevišti. Do dnešní doby kapela odehrála již 724 koncertů ve 23 zemích. O půlnoci přivítá Bugrfest pražskou formaci JUDAS PRIEST REVIVAL. Když stojíte na jejich koncertě a zavřete oči, opravdu téměř slyšíte samotné Judas Priest. Festival moderuje herec Jiří Krytinář. Díky výborné spolupráci s pivovarem Svijany, a.s., mají návštěvníci pod velkoplošnými stany zajištěno zázemí i v nepříznivém počasí a především je garantována kvalita a cena piva. Bugrfest je zdarma pro děti do 15 let, za 50 Kč pro mládež do 18 let a pro dospělé za 200 Kč na místě akce nebo 150 Kč v předprodeji na Městském úřadu Český Dub.

Nenechte si ujít 5 kvalitních vystoupení na jednom místě,“ zve starosta města Jiří Miler.. Více informací na www. cdub.cz. (lan)

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 302
Mobil: 739 541 588