Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

 „Finančně gramotná a podnikavá škola“ se představí v budově krajského úřadu  

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 24. 11. 2017 00:00
  • Školství

Sdílet článek

V pondělí 11. 12. 2017 v budově Krajského úřadu Libereckého kraje od 13:00 do 16:00 hodin můžete zasednout ke kulatému stolu na téma „Finančně gramotná a podnikavá škola“. Setkání proběhne společně s učiteli a řediteli základních i středních škol, zástupci státní správy a s podnikateli z Libereckého kraje.

Hlavním tématem diskuzního odpoledne je výuka finanční gramotnosti a podnikavosti na školách. Kulatý stůl se bude pořádat v rámci tzv. Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Libereckého kraje (KAP LK). Samotné setkání zastřešuje organizace yourchance o.p.s. Smyslem jejího fungování je prosazování potřebných změn v oblasti výuky finanční gramotnosti, principů podnikání a rozvoje podnikavosti žáků základních a středních škol. Kulatý stůl organizace yourchance o.p.s. pořádá v rámci partnerského projektu s Nadací DRFG s názvem „Finanční gramotnost do škol“.

Vstup je po registraci zdarma. Pozvánku s podrobnějšími informacemi naleznete v příloze. Pro účast na akci se stačí zaregistrovat vyplněním jednoduchého formuláře pod tímto odkazem: http://www.fgdoskol.cz/financne-gramotna-skola/kulaty-stul/

V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte obrátit na metodičku projektu Annu Staníkovou:

  • Pozvánka na kulatý stůl_liberec (.pdf)
    574 kB
    24. 11. 2017 13:53

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky