Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Financování cyklistických stezek z prostředků SFDI

Ing. Moravcová Iveta

cyklokoordinátor

  • 28. 06. 2010 15:59

Sdílet článek

 

Liberecký kraj pořádal dne 24. června 2010 pro města a obce seminář na Krajském úřadě Libereckého kraje s názvem „Jak můžete získat příspěvek z rozpočtu SFDI v roce 2011 na realizaci cyklostezky ve Vašem městě či obci“.

Seminář byl zaměřen na podporu financování výstavby nových a údržby stávajících cyklostezek, na praktické ukázky podaných projektů, na případné chyby ve zpracování žádostí. Součástí semináře byla i informace o krajských grantech a případné možnosti vícezdrojového financování cyklostezek v Libereckém kraji.

V předchozích letech a ani v letošním roce nebyla většina žádostí o dotaci ze Státního fondu na výstavbu a údržbu cyklistických stezek pro rok 2010 podpořena. Odbor dopravy se přípravou tohoto semináře rozhodl posílit kvalitu zpracování podávaných projektů, zdůraznit využitelnost poskytnutí příspěvku na správný charakter akce, doporučit dostatečné řešení majetkoprávního vypořádání dotčených pozemků, atd.… Na semináři byly prakticky demonstrovány chyby v podávaných žádostech. Obcím byl doporučen harmonogram postupu přípravy podání projektu k dalšímu předkládání žádostí roku 2011.  

Doporučený harmonogram postupu přípravy podání projektu k dalšímu předkládání žádostí roku 2011 (__)

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky