Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Fórum podnikatelů cestovního ruchu

Ing. Moravcová Iveta

  • 04. 05. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7985|autor:Ing. Moravcová Iveta|email:iveta.moravcova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 589|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj přichystal pro podnikatele z oblasti cestovního ruchu fórum, které se bude konat 14.května 2009 od 8:00 hodin v zasedací místnosti Krajského úřadu Libereckého kraje č. 326, 3. patro. Fórum se bude věnovat otázkám krize v cestovním ruchu a možnostem řešení, datovému skladu a turistickému portálu www.liberecky-kraj.cz, marketingovým aktivitám Libereckého kraje a možnostem spolupráce, kongresové a incentivní turistice, regionální kartě OPUScard a jejímu využití v cestovním ruchu, atd.

Pokud máte zájem se tohoto setkání zúčastnit, potvrďte, prosím, účast mailem či telefonicky Mgr. Evě Hornové (eva.hornova@kraj-lbc.cz, 485 226 614) nejpozději do pondělí 11.5.2009.

Program fóra podnikatelů - pozvánka_forum_podnikatelů

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky