Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman a náměstek se zúčastní zimních olympijských her ve Vancouveru

Mgr. Langer Jiří

  • 08. 02. 2010 17:20
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Na pozvání Českého olympijského výboru se hejtman LK Stanislav Eichler stane ve dnech 11. – 20. února členem české delegace na zimních olympijských hrách v kanadském Vancouveru.

Náměstek hejtmana pro školství, mládež, tělovýchovu a sport Radek Cikl odlétá na totéž pozvání do Kanady 20. února a vrací se 2. března.

„Náklady si hradíme sami. Jde tedy o služební cestu s nulovými náklady por kraj,“  zdůraznil  hejtman.

 Vedle sledování sportovního zápolení hodlají oba členové české olympijské delegace využít nasbírané poznatky v příštím roce při pořádání 10. zimního evropského olympijského festivalu mládeže, kterého se zúčastní na 1500 závodníků z celé Evropy.

„Zajímá nás například způsob akreditací, dopravy, ubytování vstupy na sportoviště, ale třeba i vyhlašování výsledků a předávání medailí. Například při nedávné dětské olympiádě v našem kraji se ukázalo, že vyhlašovat vítěze jednou za dva dny je časově neúnosné,“  doplnil hejtman s tím, že 10. zimní evropský festival mládeže v roce 2011 bude největší sportovní akcí v historii Libereckého kraje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky