Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman a radní diskutovali s jabloneckými seniory

Mgr. Langer Jiří

  • 21. 06. 2012 12:41

Sdílet článek

 

Hejtman LK Stanislav Eichler a radní pro sociální vědci Pavel Petráček (oba ČSSD) se včera zúčastnili diskusního odpoledne se seniory v Centru sociálních služeb v Jablonci nad Nisou. Přijali pozvání více než padesátky jabloneckých členů Svazu důchodců ČR a jejich místopředsedkyně klubu Ireny Havlíkové.

„Bylo to milé setkání s lidmi, kteří něco umějí a něco dokázali. Diskutovali jsme zejména o postavení důchodců ve společnosti, o zdravotní péči a podobně,“ řekl hejtman, který spolu s radním Pavlem Petráčkem odpovídali na řadu otázek.

„Dotazy se týkaly například využití budov bývalé jablonecké porodnice, situace kolem vybudování hospice i bezpečnosti seniorů a jejich ochrany před podvodníky a zloději,“ doplnil radní.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky