Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman a statutární náměstkyně otevřou krajskou expozici na veletrhu Regiontour v Brně

Mgr. Langer Jiří

  • 14. 01. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7357|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj představí na  tradičním veletrhu cestovního ruchu, který se koná 15. – 18. 1. letošního roku v Brně, nejen atraktivity turistických regionů, ale i událost letošní zimy: Mistrovství světa v klasických lyžařských disciplínách 2009 v Liberci. Krajskou expozici v 15.30 hodin slavnostně otevřou hejtman LK Stanislav Eichler a statutární náměstkyně hejtmana Lidie Vajnerová.

„Nová expozice upoutá již z dálky pětimetrovou maketou dominanty Libereckého kraje – Ještědu. Maketa, která je téměř přesnou kopií Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd se bude tyčit nad zářivým, sněhově bílým stánkem, který navrhl a realizoval vítěz výběrového řízení, firma z Jablonce nad Nisou – TEXO PLUS,“ uvedla náměstkyně hejtmana.

Ještě před tím se hejtman zúčastní kulatého stolu na téma „Jak zvýšit konkurence schopnost regionů ČR na poli cestovního ruchu: Vedle něho se AKČR diskuse zúčastní hejtman Jihomoravského kraje a předseda AKČR Michal Hašek, hejtman Pardubického kraje Radko Martínek a hejtman Karlovarského kraje Josef Novotný.

 Poté všichni absolvují křest nových autobusů „Letiště Brno“ a otevření výstavních expozic.

 Novinkou také je, že podle podepsané smlouvy, bude Liberecký kraj komplexně představovat Český ráj, zatímco Královéhradecký celé Krkonoše.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky