Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman jednal s ministrem vnitra Ivanem Langerem

Mgr. Langer Jiří

  • 04. 02. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7468|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Hejtman LK Stanislav Eichler se včera setkal s ministrem vnitra ČR Ivanem Langerem, aby s ním projednal stav příprav na vznik krajského ředitelství  Policie ČR v Liberci.

Již dříve ministr vnitra potvrdil, že  k 1. 1. 2009 vznikla v šesti krajích územní velitelství s působností v hranicích kraje a nejpozději do 1. 1. 2012 bude v republice existovat 14 krajských policejních správ. Policejní reforma, jejíž součástí bude i tato územně správní reorganizace, bude plně respektovat krajské uspořádání naší země.

Ministr Ivan Langer také řekl, že předpokládá, že krajská správa Libereckého kraje by mohla začít fungovat  již od  1. 1. 2011.

Hejtman při osobním jednání s ministrem vyjádřil zájem nového vedení Libereckého kraje podílet se na vybudování samostatného krajského ředitelství policie v Liberci. Kraj podpoří veškeré kroky, které povedou k tomu, aby toto ředitelství vzniklo co nejdříve.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky