Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman jednal se zástupci Okresní hospodářské Komory

Šírová Květa

  • 30. 01. 2012 17:17
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler (ČSSD) jednal dnes se zástupci Okresní hospodářské komory Vladimírem Opatrným a Oskarem Mužíčkem o plánované cestě do jihočínského města Beihai a o přípravě mise libereckých podnikatelů do Orenburské oblasti.

„Zástupci Okresní hospodářské komory mě informovali o připravované cestě do jihočínského města Beihai, která navazuje na srpnovou návštěvu delegace z Beihai v Libereckém kraji. V srpnu 2011 zde zástupci Beihai podepsali smlouvu o spolupráci s městem Jablonec nad Nisou. Nyní bude podepsána smlouva ještě v Beihai. Dalším důvodem této mise je konkretizování spolupráce a zjištění možností spolupráce Beihai s Libereckým krajem,“ vysvětlil hejtman.

Hejtman se zástupci OHK jednal také o připravované cestě zástupců Libereckého kraje, libereckých podnikatelů a zástupců OHK do Orenburské oblasti v Rusku.

„Orenburg bude ve dnech 21. až 23. března pořádat výstavu AGRO 2012, kde se mimo jiné budou prezentovat také čeští podnikatelé z Libereckého kraje,“ sdělil hejtman.

V rámci výstavy se také uskuteční setkání české delegace, kterou povede hejtman Libereckého kraje, s orenburským gubernátorem. Na programu setkání je vzájemné informování se o možnostech spolupráce. O návštěvu veletrhu projevily zájem firmy zabývající se inovačními technologiemi a potravinářstvím.    

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky