Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman Libereckého kraje otevřel Dětské centrum Javorníček

Šírová Květa

  • 26. 09. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8817|autor:Šírová Květa|email:kveta.sirova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 324|mobil:|aktualizace:]

Přestřižením slavností pásky otevřel v pátek 25. 9. hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler spolu se starostkou obce Proseč pod Ještědem Janou Švehlovou nové Dětské centrum Javorníček.

Slavnostního aktu se zúčastnilo dvacet maminek s dětmi a nenechala si ho ujít ani statutární náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerová, starosta města Osečná Jiří Hauzer a starosta města Český Dub Jiří Miler.

Pracovna a herna v prvním patře bývalé školy v Javorníku, části Proseče v Podještědí, bude od nynějška sloužit maminkám, tatínkům a hlavně dětem ke hraní, ale také k výtvarné činnosti či zábavným cvičením pod vedením kvalifikované pracovnice Věry Trejbalové. 

„Do mateřského centra mohou zavítat maminky s dětmi z širokého okolí a nemusí tak za zábavou například až do Liberce“, připomněla význam Dětského centra starostka obce Jana Švehlová.    

„Dětské centrum bylo otevřeno za finanční podpory Libereckého kraje ve výši 30 tisíc korun, obec Proseč pod Ještědem zainvestovala částkou 40 tisíc Kč,“ řekl hejtman Stanislav Eichler.

Na zútulnění prostor centra se podílela také SŠUO Liberec, která věnovala několik prací svých studentů v podobě veselých tapisérií.

Podrobný program Dětského centra Javorníček na www.ppj.cz.







Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky