Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman Libereckého kraje Petr Skokan se dnes zúčastnil zahájení Regiontour v Brně

Beránková Alena Ing.

  • 13. 01. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2468|autor:Beránková Alena Ing.|email:alena.berankova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 383|mobil:|aktualizace:]

Dnešního zahájení veletrhu cestovního ruchu Regiontour v Brně se zúčastnil také hejtman Libereckého kraje Petr Skokan. Liberecký kraj se na letošním ročníku prezentuje v rámci sdružení „Český sever“ společně s Máchovým krajem, Krkonoši, Jizerskými horami a Českým rájem. Hejtman si prohlédl nejen stánek tohoto sdružení, ale snažil se navštívit i ostatní prezentované oblasti. Při Regiontour se setkal i s ministrem pro místní rozvoj Jiřím Paroubkem. Na tomto veletrhu se představují kraje, turistické oblasti České republiky, velké množství zahraničním regionů, mezi vystavovateli nechybí ani zahraniční turistické centrály a nejvýznamnější tuzemské cestovní kanceláře. „Liberecký kraj a jeho turistické regiony se pravidelně snažíme prezentovat na nejrůznějších veletrzích cestovního ruchu, ale také v odborných časopisech či turistických novinách. Je snahou nás všech přispět ke zviditelnění Libereckého kraje nejenom v České republice, ale i v zahraničí“, sdělil Petr Skokan.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky