Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman Libereckého kraje předal do užívání nový vůz SDH Smrčí

Šírová Květa

  • 26. 09. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8818|autor:Šírová Květa|email:kveta.sirova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 324|mobil:|aktualizace:]

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler společně se starostkou obce Záhoří Miloslavou Kouckou předal v sobotu 26. 9. nový doprovodný zásahový vůz s vlekem Sboru dobrovolných hasičů Smrčí. 

„Pořízení nového vybavení jsme si mohli dovolit díky účelové dotaci Libereckého kraje ve výši 192 000,- Kč na druhý zásahový sedmimístný vůz Dacia Logan a ve výši 40.000,- Kč na nákup přívěsu,“  uvedla starostka obce Miloslava Koucká.

„Práce dobrovolných hasičských sborů si velmi vážím a jsem si vědom jejich nedocenitelnosti hlavně při živelných pohromách,“ komentoval práci SDH hejtman LK Stanislav Eichler, který zároveň popřál, aby situací, kdy je zapotřebí zásah hasičů bylo co nejméně.  

Slavnostního přestřižení pásky se zúčastnil také ředitel HZS Semily Jiří Kovalský a náměstek hejtmana LK Radek Cikl.

O zábavní program se postaraly mažoretky Perličky z Turnova. Odpoledne pokračovalo přátelským posezením v budově sokolovny, krátkou besedou s hejtmanem na téma život v Libereckém kraji, vystoupením dětí z MŠ Záhoří a volnou zábavou.








Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky