Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman LK navštíví v jednom dni Jablonec n. N. a nejvýchodnější, nejjižnější, nejzápadnější a nejsevernější obec kraje

Mgr. Langer Jiří

  • 29. 11. 2012 15:28

Sdílet článek

 

Hejtman LK Martin Půta navštíví 4. prosince Statutární město Jablonec n. N. a potom v jednom dni v rámci „spanilé“ jízdy následuje symbolická návštěva nejvýchodnější, nejjižnější, nejzápadnější   a nejsevernější obce Libereckého kraje.

Postupně se setká na jablonecké radnici s primátorem Petrem Beitlem, starostou Čisté u Horek Ladislavem Jiřičkou, starostkou Bradlecké Lhoty Drahuší Hercíkovou, starostou Žandova Zbyňkem Polákem a starostou Černous Vladimírem Kellerem. 

Účelem jízdy je podle hejtmana získat prvotní informace o životě v navštívených  hraničních oblastech LK, diskutovat o problémech, podnětech a návrzích starostů a symbolicky ujistit obyvatele Libereckého kraje, že nová Rada LK bude myslet na všechny lidi, ať žijí v jakémkoli koutě našeho regionu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky