Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Hejtman ocenil Fit Studio Jany Boučkové za bronz na MSJ v Bělehradě

Hejtman ocenil Fit Studio Jany Boučkové za bronz na MSJ v Bělehradě

[21813|9dca34a53973438aecf90fbd2a055e23|5|public/vnejsi_vztahy/aerobic_5aa2861883.jpg]

16. 11. 2007
[id:5837|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Hejtman Libereckého kraje Petr Skokan včera ocenil v sídle kraje vynikající úspěch Fit studia Jany Boučkové ze Železného Brodu, které  vybojovalo na  Mistrovství světa sportovního aerobiku a fitness týmů v Bělehradě bronzovou medaili.

“Náš tým  děvčat ve věku 14 – 16 let byl vyslán na Mistrovství světa  na základě nominačních závodů a třetího místa na Mistrovství České republiky. Reprezentovali jsme i Liberecký kraj  v kategorii step – junior,” uvedla Jana Boučková, která je sama několikanásobnou mistryní světa, Evropy  a České republiky  ve fitness stepu v kategorii seniorů, s tím, že všech 10 reprezentantek  žije na Železnobrodsku nebo Semilsku.

Manažerka oddíli Pavla Bičíková, která hejtmanovi mladé závodnice přeedstavila, prozradila, že jejich svěřenkyně trénují třikrát týdně, musejí si hradit náklady na dresy a cestovné a třeba si i obarvit vlasy, aby celé družstvo co nejvíce ladilo.

“To obdivuji, že ani změna image děvčatům nevadí,” pochválil dívky hejtman, který se zajímal i o pravidla aerobiku, sestavy, délku vystoupení či  konkurenci.

“Rád vás zase uvidím, až přivezete z mistrovství světa zlatou medaili,” loučil se Petr Skokana  předal závodnicím upomínkové předměty Libereckého kraje.

Družstvo  nastoupilo v sestavě: Petra Mazánková, Nikola Simandlová, Silvie Horáková, Lenka Havrdová, Erika Janatová, Vendula Krystanová, Michaela Sůvová, Adéla Šírová, Renáta  Kocourková  a Barbora Bičíková.

Konečné výsledky MS Juniorů 2007 - Bělehrad  step:

1. SRC Fanatic - ČR
2. Samara - RUS
3. Fit studio J. Bou
čkové - ČR

 

Jana Boučková - reprezentantka ČR ve fitness aerobiku, trenérka, profi instruktorka,  absolventka ČŠAE H. Jarkovské, basic instruktor power yoga školicího systému CISA, rozhodčí a instruktor SAMC ČSAE, instruktor aerobiku FISAF - ČSAE.

 

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 302