Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman Pavel Pavlík zahajoval výstavbu zkapacitnění silnice I/13

Futerová Linda

  • 31. 03. 2004 00:00
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

[id:1777|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Hejtman Pavel Pavlík dne 31.3. 2004 zahajoval výstavbu zkapacitnění silnice I/13 mezi Stráží n. Nisou a Bílým Kostelem.  Začala tak modernizace dalšího úseku 7,5 km dlouhého na mezinárodním tahu E 65 z Prahy přes Liberec do SRN. Hejtman ve svém projevu vyjádřil potěšení nad tím, že tento nový úsek přispěje k zlepší komunikačního napojení na SRN a zároveň se pozastavil nad tím, že se stále nedaří zkvalitnit silniční napojení na východ.

Investorem projektu v hodnotě 804 milionů Kč je Ředitelství silnic a dálnic ČR. Stavba bude spolufinancována také z prostředků Evropské unie prostřednictvím fondu Phare. Symbolického aktu zahájení stavby se ve středu ve Stráži nad Nisou  zúčastnili  kromě investora a zhotovitele také zástupci Ministerstva dopravy ČR, Ministerstva pro místní rozvoj ČR a reprezentanti Delegace Evropské komise.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky