Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Hejtman Petr Skokan uvítá v sídle kraje vedoucí delegací soutěžních týmů handicapovaných plavců

02. 09. 2005
[id:3106|autor:Jiránková Věra Mgr.|email:vera.jirankova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 306|mobil:|aktualizace:]

V termínu od 4. – 11. září 2005 se v Libereckém kraji uskuteční mistrovství světa v plavání osob s mentálním postižením. Před třemi lety se zde již konalo mistrovství Evropy. 111 handicapovaných sportovců z 20 zemí celého světa bude soutěžit v libereckém krytém bazéně na Tržním náměstí.

Hejtman Petr Skokan přijal nad akcí záštitu, a tak se zúčastní nejen slavnostního zahájení, ale také přijme vedoucí delegace soutěžních týmů dne 8. září 2005 v kongresovém sále sídla Libereckého kraje. Setkání s panem hejtmanem se také zúčastní  pan Jos Mulder, který je prezidentem organizace pořádající mistrovství - INAS – FID (Evropské asociace pro sport mentálně postižených) s chotí, paní Fay Ho Kim Fai, technická ředitelka, a další osoby, které se na realizaci mistrovství podílejí.

Výsledky budou vyhlášeny v rámci slavnostního zakončení akce dne 10. září 2005, kde bude ohodnocen také např. nejlepší tým, nejlepší sportovec v kategorii ženy a muži, nejhodnotnější výkon v kategorii ženy a muži. Liberecký kraj věnuje jako jednu z hlavních cen broušenou vázu.

Jiránková Věra Mgr.
vera.jirankova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 306